Skip to main content

Formularer til EU-kontrakter

Formularer om bankoplysninger og juridisk status, der kræves ved tildeling af en kontrakt eller støtte, samt de generelle betingelser for aftaler om indkøb af lav værdi.

Bankoplysninger og juridisk enhed

Nedenstående formularer skal hjælpe dig med at sende bankoplysninger eller information om juridisk status til Kommissionens afdelinger, så disse oplysninger kan registreres i databasen over retlig status (Legal Entity File – "LEF") og databasen over bankoplysninger (Bank Account File – "BAF").

I henhold til nedenstående bestemmelser kan de tjenestegrene, som du agter at underskrive en finansieringsaftale eller en kontrakt med, og/eller som tildeler dig midler, ikke iværksætte procedurer for tildeling af kontrakter eller tilskud, og de kan heller ikke godkende betalinger til din fordel, så længe dine oplysninger ikke er registreret og kontrolleret centralt.

Læs venligst disse vigtige oplysninger, før du udfylder dokumenterne!

11 MARTS 2019
Instructions for filling out legal entity and bank account forms
English
(546.61 KB - PDF)
Download

Følgende Adobe-Acrobat-formularer kan udfyldes digitalt på nettet (derefter kan du udskrive og underskrive formularen), men du har brug for mindst Adobe Acrobat version 8. Hvis du ikke har denne version, er det muligt at downloade den. Denne version giver dig mulighed for at gemme en kopi af udfyldt formular (hvis du har brug for det) på din computer.

Hvis du ikke har denne software, bedes du

  • udskrive denne formular
  • udfylde den manuelt
  • underskrive den

Bemærk: Bemærk, at hvis du indsender disse oplysninger via en onlineportal, er det måske ikke nødvendigt at udfylde og underskrive formularen manuelt. Der henvises til de specifikke instrukser fra Kommissionens tjenestegrene, som du er i kontakt med.

Bankoplysninger

Bankoplysninger

Download bankoplysningsskemaet for at angive de bankoplysninger, der er nødvendige for anvisning af betalinger fra EU.

Retlige enheder

Retlige enheder

Formular vedrørende retlig enhed for fysiske personer, private virksomheder og offentligretlige organer, der er en forudsætning for tildeling af EU-midler.

Kontrakter med lav værdi

Generelle betingelser for kontrakter med lav værdi: