Skip to main content

Obrazci za pogodbe EU

Obrazca o finančni identifikaciji in pravnem subjektu, potrebna za začetek postopka za sklenitev pogodbe ali dodelitev subvencije, ter splošni pogoji za pogodbe o javnih naročilih nizkih vrednosti.

Finančna identifikacija in pravni subjekt

S spodnjima obrazcema lahko službam Evropske komisije sporočite svoje podatke o pravni osebi ali bančne podatke, da lahko izpolnijo „dokumentacijo o pravni osebi (LEF)“ in „dokumentacijo o bančnem računu (BAF)“.

Službe, s katerimi nameravate podpisati sporazum ali pogodbo o financiranju in/ali vam bodo dodelila sredstva, po pravilih ne morejo začeti postopka za sklenitev pogodbe ali dodelitev subvencije niti nadaljevati postopka odobritve izplačila v vašo korist, če ti podatki niso vpisani in centralno potrjeni.

Preden izpolnite obrazec, preberite ta pomembna navodila!

11 MAREC 2019
Instructions for filling out legal entity and bank account forms
English
(546.61 KB - PDF)
Prenesi

Obrazec v formatu Adobe Acrobat lahko vložite na spletu, ga natisnete in podpišete, vendar potrebujete vsaj različico 8 Adobe Acrobat. Če nimate te različice, jo lahko prenesete s te povezave. Različica vam omogoča, da na svojem računalniku shranite kopijo izpolnjenega obrazca, če jo potrebujete.

Če nimate te programske opreme:

  • natisnite obrazec
  • vpišite podatke in
  • obrazec podpišite

Opomba: Če boste informacije poslali prek spletnega portala, ročno izpolnjevanje in podpis obrazca morda ne bosta potrebna. Upoštevajte posebna navodila službe Komisije, s katero ste v stiku.

Finančna identifikacija

Finančna identifikacija

Prenesite obrazec za finančno identifikacijo, s katerim sporočite bančne podatke, potrebne za odobritev plačil iz EU.

Pravna oseba

Pravne osebe

Obrazec za pravne osebe za fizične osebe, zasebna podjetja in osebe javnega prava, ki je potreben za dodelitev sredstev EU.

Naročila nizkih vrednosti

Splošni pogoji za naročila nizkih vrednosti